PAH site   FAQ   Zoeken   Gebruikersgroepen   Registreren   Profiel   Inloggen 

pah-forum.nl Forumindex
pah-forum.nl - Registratievoorwaarden

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit betekent dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs weergeven en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

Meld je je aan dan ga je ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiŽnteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je onmiddellijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum. En jouw service provider kan geÔnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. Je gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Deze informatie zal niet aan een derde partij worden verstrekt zonder jouw toestemming aan de webmaster. Echter de beheerder en moderators kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op jouw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die je hierna zult invullen; ze dienen enkel om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om jouw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht je je huidige vergeten).

Het is niet toegestaan een ďdagboekĒ bij te houden over het ziektebeeld van jezelf of van je kinderen. Het forum is bedoeld voor lotgenotencontact. Het is uiteraard wel toegestaan te vragen naar ervaringen met specifieke situaties tijdens een ziekenhuisopname.

Berichten waarin gericht reclame wordt gemaakt voor producten en/of internet sites worden door de beheerders verwijderd. De PAH wil zich als een onafhankelijke patiŽntenvereniging profileren.

Door hieronder toe te stemmen ga je ermee akkoord dat je gebonden bent aan deze voorwaarden.